Tekninen lautakunta, kokous 16.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 32 Teknisten palveluiden laskujen käsittelijät 2022

RUSDno-2022-144

Valmistelija

  • Mika Heinonen, Tekninen johtaja, mika.heinonen@rusko.fi

Perustelut

Tekninen lautakunta teki 2014 päätöksen, jossa teknisen lautakunnan osalta laskujen hyväksyjinä toistaiseksi toimivat yhdyskuntateknisten palveluiden, teknisen hallinnon sekä tietohallinnon osalta tekninen johtaja ja varahenkilönä työpäällikkö. Tilapalvelujen osalta hyväksyjänä toimii työpäällikkö ja varahenkilönä tekninen johtaja. Ruokapalveluiden laskujen hyväksyjänä toimii ruokapalvelupäällikkö ja varahenkilönä toimii tekninen johtaja.

Teknisen sektorin organisaatio on muuttunut, sekä on tullut henkilövaihdoksia, tästä syystä päätös pitää päivittää.

Tällä hetkellä teknisen lautakunnan osalta laskujen hyväksyjinä toistaiseksi toimivat yhdyskuntateknisten palveluiden ja teknisen hallinnon osalta tekninen johtaja ja varahenkilönä kunnaninsinööri. Tilapalvelujen ja vesilaitoksen osalta hyväksyjänä toimii kunnaninsinööri ja varahenkilönä tekninen johtaja. Ruokapalveluiden laskujen hyväksyjänä toimii ruokapalvelupäällikkö ja varahenkilönä toimii tekninen johtaja.

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Heinonen, Tekninen johtaja, mika.heinonen@rusko.fi

Teknisen lautakunnan osalta laskujen hyväksyjinä toistaiseksi toimivat yhdyskuntateknisten palveluiden ja teknisen hallinnon osalta tekninen johtaja ja varahenkilönä kunnaninsinööri. Tilapalvelujen ja vesilaitoksen osalta hyväksyjänä toimii kunnaninsinööri ja varahenkilönä tekninen johtaja. Ruokapalveluiden laskujen hyväksyjänä toimii ruokapalvelupäällikkö ja varahenkilönä toimii tekninen johtaja.

Päätös

Päätösehdotuksen mukaan