Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta, kokous 26.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 104 Ilmoitus- ja muut asiat

Päätös

Kai Laitinen ja Maarit Ketola toivat keskusteluun Laukolan koulun tilatarpeet. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta on saanut tilatarpeesta esityksen ennen kokousta sähköpostilla. 

Lapsiparlamentti kokoontuu Kirkonkylän koululla torstai 17.11.2022. Mikko Simola ja Laura Yli-Arvela osallistuvat tilaisuuteen. Asialistalla välituntisääntöjen muokkaus yhdessä lasten kanssa.

Kirjaston väistötilaratkaisu vielä tekemättä. Myös koulujen tiloja on pohdittu väistötilaksi. Perusopetus ei näe mahdollisuutta kirjaston sijoittamiseksi keskusta-alueen koulujen tiloihin.

Merttelän koulun huoltajille järjestetään keskustelutilaisuus 10.11.2022 klo 17.00-18.30. Mukana tilaisuudessa johtava rehtori, koulukuraattorit, rehtori Mikael Meriluoto, opetus- ja varhaiskavatuslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä Emilia Riihonen. Mukaan ovat tervetuleita myös kaikki muut lautakunnan jäsenet.

Työpajaterveiset Maunun koululta Nuorten akatemian ja osallisuuden osaamiskeskuksen järjestämästä tilaisuudesta. Nuorisovaltuuston edustaja osallistuu 16.11.2022 lautakunnan kokoukseen.