Kunnanhallitus, kokous 20.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 131 Valtuuston 30.5.2022 pidetyn kokouksen päätösten lainmukaisuuden toteaminen ja täytäntöönpano

RUS-2022-426

Perustelut

-

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Lehtinen, Kunnanjohtaja, kari.lehtinen@rusko.fi

Kunnanhallitus päättää todeta, että valtuuston 30.5.2022 pitämässä kokouksessa tehdyt päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, eivät ole menneet valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lakien ja asetusten vastaisia, joten päätökset ovat täytäntöönpanokelpoisia.

1. Ruskon vihreiden valtuustoaloite, että Ruskon kunta hakee mukaan UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -malliin kunnanhallitus päättää lähettää hyvinvointilautakunnan valmisteltavaksi. 

2. Ruskon vihreiden valtuustoaloite, että Ruskon kunta hakee osalliseksi HINKU-foorumiin kunnanhallitus päättää lähettää rakennus- ja ympäristölautakunnan valmisteltavaksi. 

3. Ruskon kokoomuksen valtuustoaloite Mikko Lehtosen nimikko-kaukalon hankkimisesta Kirkonkylän koulun kentälle kunnanhallitus päättää lähettää rakennus- ja ympäristölautakunnan sekä hyvinvointilautakunnan valmisteltavaksi.

4. Hanna Salmelan, Anna Huttusen ja Henri Remanderin valtuustoaloitteen sisäilma-asioiden taustatietojen julkistamiseksi ja kunnan sisäilmaselvitysprosessin päivittämiseksi kunnanhallitus päättää lähettää teknisen lautakunnan valmisteltavaksi.

Päätös

Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.