Kunnanhallitus, kokous 20.4.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 85 Sikovuoren teollisuustonttien ja lentokentän päädyn kallioiden hyödyntäminen

RUSDno-2020-212

Valmistelija

  • Mika Heinonen, Tekninen johtaja, mika.heinonen@rusko.fi

Perustelut

Kiinteistötyöryhmä on keskustelut lentokentän länsipuolella sijaitsevien kallioiden hyödyntämisestä ja esittää kunnanhallitukselle, että asiasta käynnistetään tarkempi selvittely. Lentokentän osayleiskaavan pitäisi valmistua pian ja alueen esivalmistelu nopeuttaa kaavan toteutusta.

Myös Sikovuorentien teollisuustonttien myynti edellyttäisi kunnalta etukäteisvalmistelua, jotta tonttien kiinnostavuus kasvaisi. Nykytilanteessa korkeat kalliot eivät kiinnosta teollisuusrakentajia, vaan he etsivät tasaisia kiinteistöjä, joissa on paljon pihatilaa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Lehtinen, Kunnanjohtaja, kari.lehtinen@rusko.fi

Kunnanhallitus päättää kiinteistyötyöryhmän esityksen mukaisesti käynnistää selvitystyön Sikovuorentien teollisuustonttien ja lentokentän päädyn kallioiden hyödyntämisestä.  Selvityksen tekeminen annetaan teknisen toimialan tehtäväksi ja se tuodaan kiinteistötyöryhmän kautta kunnanhallituksen käsiteltäväksi. 

Päätös

Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen. 


Muutoksenhaku

Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.