Kunnanhallitus, kokous 20.4.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 86 Vahtorannan myynti

RUSDno-2020-211

Valmistelija

  • Mika Heinonen, Tekninen johtaja, mika.heinonen@rusko.fi

Perustelut

Kiinteistötyöryhmä esittää kunnanhallitukselle Vahtorannan (Vahtoranta 202-484-10-19) myymistä. Kiinteistö sijaitsee Piikkiön Harvaluodossa ja sen pinta-ala on 10 050 m2. Kiinteistö on rantakiinteistö.

Tekniset palvelut ovat pyytäneet kolmelta kiinteistönvälittäjältä tarjouksen Vahtorannan kiinteistön myynnistä. Kiinteistönvälittäjien välityspalkkio on tarjousten perusteella 3 %:n ja 3,8 %:n välillä. Kokonaistaloudellisesti edullisin välitystarjous on Kiinteistöpointti Oy LKV:lla.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Lehtinen, Kunnanjohtaja, kari.lehtinen@rusko.fi

Kunnanhallitus päättää asettaa Vahtorannan kiinteistön myytäväksi kiinteistötyöryhmän esityksen mukaisesti. Kiinteistövälittäjäksi valitaan Kiinteistöpointti Oy LKV edullisimman tarjouksen mukaisesti. 

Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan hoitamaan kiinteistökauppaa. Lopullinen päätös myynnistä tehdään kunnanhallituksessa. 

 

Keskustelun jälkeen esittelijä teki muutetun päätösehdotuksen:

Kunnanhallitus päättää asettaa Vahtorannan myyntiin huutokaupat.com :iin. Mikäli em. myyntiin asettaminen ei johda kauppaan, Vahtoranta annetaan myytäväksi Kiinteistöpointti Oy LKV:lle edullisimman tarjouksen mukaisesti.  

Päätös

Kunnanhallitus hyväksyi esittelijän muutetun päätösehdotuksen. Lisäksi kunnanhallitus valtuutti kunnanjohtajan hoitamaan kiinteistökauppaa. Lopullinen päätös myynnistä tehdään valtuustossa. 

 

Esteellisyys

  • Heli Nurmi

Muutoksenhaku

Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.