Kunnanhallitus, kokous 18.10.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 243 Valtuuston 27.9.2021 pidetyn kokouksen päätösten lainmukaisuuden toteaminen ja täytäntöönpano

RUSDno-2021-583

Valmistelija

  • Ismo Airinen, Talous- ja hallintojohtaja, ismo.airinen@rusko.fi

Perustelut

-

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Lehtinen, Kunnanjohtaja, kari.lehtinen@rusko.fi

Kunnanhallitus päättää todeta, että valtuuston 27.9.2021 pitämässä kokouksessa tehdyt päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, eivätkä ole menneet valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lakien ja asetusten vastaisia, joten päätökset ovat täytäntöönpanokelpoisia.

1. Monika Antikaisen kirjelmän koskien Kervan alueen metsähakkuita ja kunnan metsänhoitosuunnitelmaa kunnanhallitus päättää lähettää teknisen lautakunnan vastattavaksi.

2. Henri Remanderin/Ruskon demarit aloitteen koskien sähköpolkupyörää työsuhde-etuna kunnan työntekijöille kunnanhallitus päättää lähettää keskushallinnon valmisteltavaksi.

3. Marko Mäenpään/Ruskon demarit aloitteen koskien talven hiihtolatujen opastuksia kunnanhallitus päättää lähettää teknisen lautakunnan valmisteltavaksi.

4. Marko Mäenpään/Ruskon demarit aloitteen koskien kustannusvaikutuslaskelmaa 1-3 luokkalaisten leikattujen kuvataiteen tuntien palauttamisesta kunnanhallitus päättää lähettää opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan valmisteltavaksi.

Päätös

Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.