Hyvinvointilautakunta, kokous 13.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 76 Matalan kynnyksen kasvatuksellisen tuen palvelujen hankinta

RUSDno-2022-560

Valmistelija

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Perustelut

Hyvinvointilautakunnassa 30.8.2022 § 72 todettiin, että nanny-palvelujen rekrytointivaikeuksien vuoksi hyvinvointijohtaja on selvittänyt palvelun hankkimista palveluostona tai kehittämiskumppanuuden kautta. Lautakunta linjasi, että seuraavaan kokoukseen tuodaan esitys palvelun toteuttamisratkaisusta, ja että ratkaisuksi voidaan esittää myös palveluostoa.

Matalan kynnyksen kasvatuksellisen tuen eli ns. nanny-palvelun hankinnasta on pyydetty tarjoukset kolmelta palveluntarjoajalta. Tarjouspyynnössä tarjousten vertailuperuste on kokonaistaloudellisesti edullisuus, joka muodostuu kokonaisuudessaan laadullisista kriteereistä eli ns. käänteisenä (pien)kilpailutuksena. Tarjoukset tuli jättää keskiviikkoon 13.9.2022 klo 12:00 mennessä. Hankinnan kiinteä arvo tarjouspyynnössä oli 26 500 euroa, ja palvelun tulee olla asiakkaiden käytettävissä 20.9.2022 alkaen ja jatkua vuoden 2022 loppuun.

Saaduista tarjouksista on tehty hankinnan laajuuspisteiden arviointi moniammatillisessa työryhmässä 13.9.2022. Hankittavaksi esitettävää tarjousta ja tarjousten arviointia esitellään kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Hyvinvointilautakunta päättää valtuuttaa hyvinvointijohtajan hankkimaan esitetyn tarjouksen mukaisen palvelun.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.