Hyvinvointilautakunta, kokous 16.4.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 29 Projektiavustukset vuodelle 2020

RUSDno-2020-202

Valmistelija

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Perustelut

Vallitsevan koronaepidemian ja sen aiheuttamien rajoitusten vuoksi normaali toiminta useimmissa yhdistyksissä ja järjestöissä on estynyt. Poikkeustilan vuoksi myös eri väestöryhmien hyvinvoinnin edistämiselle on keksittävä uusia muotoja. Tästä syystä järjestöille suunnattua projektiavustusta on tarpeen tarkentaa poikkeustilanteessa siten, että se ohjaa avustettavaa toimintaa tarkoituksenmukaiseen suuntaan ja edistää kuntalaisten hyvinvointia myös vallitsevista rajoituksista huolimatta.

Oheismateriaali: Poikkeustilan projektiavustusohje kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Hyvinvointilautakunta päättää hyväksyä poikkeustilan projektiavustusten haun kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen vuodelle 2020 edellä mainituin ehdoin ja muutoksin.

Päätös

Hyvinvointilautakunta päätti hyväksyä poikkeustilan projektiavustusten haun kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen vuodelle 2020 edellä mainituin ehdoin ja muutoksin, kuitenkin siten, että projektiavustuksen saaminen rajataan alkuvaiheessa yhteen avustukseen per järjestö, ja mikäli avustusmäärärahaa jää loppuvuonna jäljelle, asiaa tarkastellaan uudelleen.


Muutoksenhaku

Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.