Kunnanhallitus, kokous 7.8.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 163 Työterveyshuollon palveluiden kilpailutus

RUSDno-2023-396

Valmistelija

  • Sari Laine, talous- ja hallintojohtaja, sari.laine@rusko.fi

Perustelut

Ruskolla, Raision ja Naantalin kaupungilla sekä Raision seudun koulutuskuntayhtymällä on ollut yhteispalvelusopimus työterveyshuollon palveluista. Sopimuskausi on määräaikainen kaudelle 1.9.2019 ja on voimassa määräaikaisena neljä (4) vuotta. Määräaikainen sopimus päättyy ilman eri irtisanomista.

Sopimusta on voitu jatkaa yhdellä (1) vuodella (optio).

Kunnanhallitus päätti 5.9.2022 § 165 hyödyntää optiota ja sopimusta jatkettiin yhdellä vuodella ajalle 1.9.2023-31.8.2024.

Raision kaupungin ja Raision seudun kuntayhtymän kanssa on pidetty palaveri, missä sovittiin, että Ruskon kunta ilmoittaa elokuussa 2023 halukkuutensa osallistua mukaan kilpailutukseen. Naantali ei enää ole hankinnassa mukana.

Kilpailutus tultaisiin todennäköisesti toteuttamaan samalla periaatteella kuin edellinen kilpailutus tehtiin eli ns kattohinnoittelumallila. Toinen vaihtoehto voisi olla tavoitekustannushinnoittelumalli. Muutoin tarjouspyyntöasiakirjat tullaan käymään lävitse ja tekemään vaadittavia korjauksia. Esimerkiksi joitain palveluita tulee lisätä tarjouspyyntöön. 

Lopulliset tarjouspyyntöasiakirjat tuodaan kunnanhallituksen hyväksyttäväksi.

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Kari Lehtinen, Kunnanjohtaja, kari.lehtinen@rusko.fi

Kunnanhallitus päättää, että Ruskon kunta osallistuu työterveyden yhteiskilpailutuksen laadintaan Raision kaupungin ja Raision seudun koulutuskuntayhtymän kanssa.

Päätös

Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.