Hyvinvointilautakunta, kokous 6.2.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 10 Ilmoitus- ja muut asiat

Valmistelija

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Perustelut

Hyvinvointityöryhmän kokouksen ajankohta 10.3.2020 klo 14.00 - 16.00.

Seuraparlamentin kokouksen ajankohta 18.3.2020 klo 16.30 - 18.30.

Vanhus- ja vammaisneuvoston ehdotus harrastuskurssin hankkimisesta (neuvoston sihteeri esittelee ehdotusta).

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Hyvinvointilautakunta päättää tietoonsa saatetuksi em. ilmoitusasiat. Lautakunta päätti myös, että se järjestää vanhus- ja vammaisneuvoston kanssa yhteistyössä harrastuskurssin sekä varaa sitä varten tilat.

Lisäksi hyvinvointilautakunta päätti siirtää seuraavien kokoustensa ajankohtia seuraavasti: uudet ajat 12.3. ja 16.4., joista jälkimmäinen yhteinen teknisen lautakunnan kanssa.

Lisäksi lautakunta päätti saattaa tietoonsa, että Ruskon hyvinvointilautakunta yhdessä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kanssa osallistuu Opetushallituksen opetus- ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle suunnatun jatkuvan koulutuksen hankehakuun.

 

Päätös

Lautakunta päättää em. kokousajankohdat esitetyn mukaisesti.

Lautakunta tekee yhteistyötä vanhus- ja vammaisneuvoston kanssa järjestääkseen esitellyn harrastuskurssin ja varaa siihen tarvittavat tilat. 

Lautakunta antaa hyvinvointijohtajalle tehtäväksi selvittää Ruskotalon kuntosalin aukioloajan laajentamisen mahdollisuuden koskien aamuaikoja.

Lautakunta päättää siirtää kokousajankohtiaan siten, että seuraavat kokoukset ovat 12.3. ja 16.4., joista jälkimmäinen on yhteiskokous teknisen lautakunnan kanssa.

Lautakunta päättää saattaa tietoonsa saatetuksi, että hyvinvointilautakunta valmistelee yhdessä Opettajakoulutuslaitoksen kanssa hankehakemusta Opetushallituksen jatkuvan koulutuksen hankkeeseen.