Hyvinvointilautakunta, kokous 4.6.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 48 Ilmoitus- ja muut asiat

Valmistelija

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Perustelut

Hyvinvointilautakunta käsitteli yhdistysten perusavustusten hakuehtoja ja avustusten hakuaikaa 16.4.2020 kokouksen asiana § 28. Perusavustusten hakuaika oli 20.4.-29.5.2020. Hakuilmoitus julkaistiin kunnan verkkosivulla sekä tiedotuslehti Ruskolaisessa. Hakumenettely oli sähköinen. Hakijan hakukelpoisuuden ja pisteytyksen tarkasti kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö. Liikuntayhdistysten perusavustuksista ei ehditty tekemään viranhaltijapäätöstä hyvinvointilautakunnan kokouslistan julkaisemisen edellyttämässä aikataulussa, joten päätös tuodaan nähtäville kokoukseen, jotta mahdolliseen otto-oikeuden käyttöön voidaan kantaa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Hulkkonen, Hyvinvointijohtaja, mikko.hulkkonen@rusko.fi

Hyvinvointilautakunta päättää olla käyttämättä otto-oikeuttaan liikuntayhdistysten perusavustuksia koskevaan viranhaltijapäätökseen.

Päätös

Hyvinvointilautakunta päätti olla käyttämättä otto-oikeutta kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikön 4.6.2020 tekemään viranhaltijapäätökseen § 5 (RUSDno-2020-309) Vuoden 2020 perusavustusten myöntäminen yhdistyksille, seuroille ja järjestöille urheilu- ja liikuntatoimintaan.


Muutoksenhaku

Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.